Paloma Kitchen & Bar

Uusivuosi & New Year’s Eve

varaa pöytäsi uudenvuoden juhlintaan!

On aika juhlistaa vuoden päättymistä yhdessä!

Meillä Palomassa herkutellaan ennen vuoden vaihtumista suosituksi tulleen menun saattelemana! Meiltä pääset myös nopeasti katsomaan ilotulitusta kaupungin sykkeeseen!

Tarjoamme lasillisen kuohuvaa talon piikkiin kaikille kolmen ruokalajin nautiskelijoille!

Pöytävaraukset täyttyvät nopeasti! Varaa omasi nyt ja tule nauttimaan herkullisesta menustamme, skandinaavisesta miljööstä, ystävällisestä ilmapiiristä, sekä erityisistä drinkeistä, kuten Glögi Spritzistä tai Barraquitosta!

Älä unohda raketteja tänä vuonna!

  • Ratinan suvannon yllä Koskikeskuksen ja Laukontorin välissä järjestetään uudenvuodenaattona perinteiseen tapaan näyttävä ilotulitus.
  • Korona vei parina viime vuotena Timantteja taivaalle -tapahtuman, mutta nyt se on jälleen ohjelmassa lauantaina 31. joulukuuta kello 21.50.

TUTUSTU MENUUMME

Meille voit tulla nauttimaan taco-aterian tai ruokaisan salaatin lounaalla. Voit myös varata pöydän ja testata useita kokkiemme tekemiä erikoisuuksia ja ihastua viinivalikoimaamme, joka kumpuaa Meksikonlahden alueelta.

TEE PÖYTÄVARAUS

Haluatko varmistaa paikkasi Paloman auringosta? Alla olevasta linkistä tämä onnistuu muutamalla klikkauksella, joten mitä vielä odotat? Tavoitet meidät halutessasi myös puhelimitse numerosta:
044 493 5951

POIKKEA KÄYMÄÄN